Enerji dolu gıda beslenmesi. Vücut boş yere yorulmuyor.
Kilo ağırlığının günlük kırkta biri kadar gıda alınıyor. (80 kiloluk insan 2 kg gıda alıyor.)
Sabah/Öğle/Akşam 3 öğün ana gıda alımı.
19 yaşı bitimine kadar
Sıvı alımı, katı alımını aşmıyor. Özel giyim, sıvı fazlasını deri gözeneklerinden alıyor. İdrar
üretimi azalıyor. Dışkı üretimi azalıyor.
4 kg gelen 0-2 yaşa arası bir bebek
sabah (2x) 200 gr, öğlen (x) 100 gr ve akşam (x) 100 gr katı gıda alıyor. Ağırlığının onda biri
nispetinde.
40 kg gelen 2-12 yaş arası bir çocuk
sabah (x), öğlen (2x), akşam (x). Ağırlığının yirmide biri nispetinde.
60 kg gelen 13-19 yaş arası öngenç
sabah (x) öğlen (2x), akşam (x). Ağırlığının otuzda biri nispetinde.
20 yaş ve üzeri bedene sahip insan
1/3 sıvı alımı, 2/3 katı alımı.
Sabah
Üretim için enerji alımı.
Sıvı az, katı az. (500 gr) Az çeşit, doğal besin, büyük porsiyon.
Öğlen
Orta çeşit, orta porsiyon. (500 gr)
Akşam
Yemek tabakları. Çok çeşit, tadımlık küçük porsiyon. (20 grlık porsiyonlar)
+ Gıda alımı
500 gr atıştırma limiti. Serbest zamanlı.
Gıda işlenerek sunuluyor. Az gıda alımı ile beden yorulmadan eneri sağlanıyor. Gıdaların
tat alımı arttırılıyor. Yavan beslenme yok.
Kahvaltı, kısa ve hızlı (Konuşmadan/bakışarak gıda alıyorlar) 5 dakika
Öğle yemeği, orta ve orta (yarı konuşarak/yarı bakışarak gıda alıyorlar) 10 dakika
Akşam yemeği, uzun ve yavaş (konuşarak gıda alımı, sosyal ortam) 20 dakika
Toplam 35 dakika üç öğün için yeterli oluyor.
Robotlar, hazır gıdayı hızlı işliyor. Yemek robotuna destek var.
Özel sıvı alımı. Suya karıştırılan ek gıdalar var. Özel sıvı, etin ve bitkinin kalitesi için de
hayvana ve bitkiye sunuluyor.
Bitkiler canlı canlı yedirilmiyor. Parça alımı yoluyla ürün devşiriliyor yeşilliklerde.
Hayvan gıdası olan özel otlar, tat ve güç amaçlı sunuluyor. Hem hayvan hem de hayvan
ürünlerini alan insan için.
3+1 üretim beldesi, dışarıdan gıda alımı yapmıyor. Kendine yeterli.
Yaprak dökmeyen ağaçlar var.